top of page

Beneficiile icrelor de stiucă

Zona in care Delta Dunarii se intalneste cu Marea Neagra reprezinta o comoara pentru pescari si pentru vanatorii de gusturi si savori. Aici se prepara sute de retete pe baza de peste care vor impresiona pana si cele mai dificile persoane in materie de gusturi. In plus, salatele din icre sunt un rasfat in toata regula care, pe langa aromele aparte, aduc organsimului aportul necesar de nutrienti si energie pentru activitatile de zi cu zi. Beneficiile sunt nenumarate, printre cele mai importante fiind urmatoarele:

1. Contribuie la sanatatea inimii

S a dovedit faptul ca un consum regulat de icre de stiuca sau de oricare alt peste regleaza tensiunea, datorita continutului ridicat de potasiu. In plus, sansele de infarct miocardic scad in mod considerabil.

2. Lupta impotriva bolii Alzheimer si intaresc memoria

Icrele sunt bogate in acizi grasi omega 3 si 6 care contribuie la o mai buna functionare a creierului, diminuand sansele de instalare a bolilor de tip Alzheimer sau parkinson.

3. Reduc efectele cauzate de depresie

Preparatele pe baza de icre contribuie la restabilirea unei stari de bine, eliminand gandurile negre si supararile. Acest lucru este posibil datorita acizilor grasi omega 3 care conduc la cresterea nivelului de serotonina, hormonul fericirii. 4.Contribuie la vindecarea anemiei

O dieta in care s-au inclus icrele ajuta la lupta impotriva anemiei. Acestea contin toti nutrientii de care are nevoie organismul pentru a pune punct starilor de ameteala, oboseala, regland procesele in care sunt implicate toate organele. 5.Dezvolta masa musculara

Ca sa se dezvolte, muschii au nevoie de proteina, iar aceasta se gaseste in cantitati uriase in icre.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Nu există încă nicio etichetă.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page