top of page

Despre noi

Actor și jurnalist, o fostă vedetă a postului TVR Internațional și șoțul ei, fost CEO de multinațională, sunt cei care îți vor deschide ușa casei lor și-ți vor povesti cu pasiune despre minunățiile Deltei, pe care o iubesc atât de mult. Ei au luat decizia îndrăzneață de a renunța, pentru aproape tot anul, la confortul orașului în schimbul sentimentului de libertate pe care Delta si Marea pot sa le ofere iar Sfântu Gheorghe este locul perfect. În acestă aventură sunt însoțiți de cei doi copii, pe care vor să-i crească într-un loc pitoresc, în care nu circulă mașini, aerul este nepoluat, mâncarea este sănătoasă și unde se pot plimba în voie, pe ulițele pline de nisip.​

Delta Marina 1 vă pune la dispoziție 10 camere KING Standard, 6 camere FAMILY și 1 camera SINGLE, iar Delta Marina 2, situată la doar 50 de metri are 10 camere KING Standard Danube view. Acestea sunt extrem de primitoare și au o arhitectură specifică zonei. Complexul îți oferă tot confortul modern, de la aer condiționat și baie proprie, TV, minibar, loc de joacă pentru copii, la săli de conferință și wi-fi.

Delta Marina este kids friendly și dispune de un loc de joacă pentru copii outdoor.

Restaurantul Delta Marina este renumit pentru storceag, o ciorbă de pește deosebita, specifica acestei minunate zone, însoțită de pâinea proaspătă pregatita de noi. Din meniu nu lipsesc: saramura de pește, peștele prăjit și marinat, plachia de pește, salata de icre de crap și icre de știucă precum și alte bunătăti oferite de apele românești. 

În cadrul Delta Marina 2 o să descoperiți Brutăria Deltei. Ea aprovizionează satul Sfântu Gheorghe cu pâine proaspătă, facută în cuptor cu lemne, în fiecare zi. Pâinea Deltei, așa cum au numit-o sătenii, este o pâine sănătoasă, ce respectă o rețetă cu tradiție, moștenită din anul 1991.

Delta Marina vă pune la dispoziție o sală de conferințe pentru aproximativ 60 de persoane. Aici putem găzdui seminarii, lansare de produse, traininguri de formare a personalului, întâlniri de afaceri sau un eveniment al companiei. Nu trebuie decât să alegeţi data, iar noi vă punem la dispoziţie tot ce aveți nevoie pentru a avea un eveniment reușit. 

Terasa/ Lounge Delta Marina are un concept unic, este self service și este deschisă doar în timpul sezonului de vară. Este singura terasă din Sfântu Gheorghe care are un cuptor pe lemne menit să facă cea mai delicioasă pizza, un ceaun in care ciorba de pește clocotește, pește la plită și alte cărnuri sau legume la grătar. Este un loc relaxant unde poți petrece cu prietenii pâna la ziuă. 

bottom of page